O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii.
28.9. a 29.9. 2023
Aj tento rok sme sa rozhodli zorganizovať najväčšiu gastronomickú udalosť jesene, a to (ne)konferenciu Gastrolove!
Veľkou zmenou bude, že tento rok bude podujatie (ne)konferencia Gastrolove, dvojdňové.
Prvý deň prebehne pri príležitostí Svetového dňa cestovného ruchu zahájenie eventu a pripravené sú pre vás dve silné témy - Enogastronómia s Fabiom Bortolinim a čoraz viac dôležitejšia téma Zero Waste konceptu v kuchyni- doplnená o praktický workshop.Tú bude mať na starosti skvelý Vojtech Végh, zakladateľ prvej vegánskej zero waste reštaurácie na svete a autor knihy Surplus: The food waste guide for chefs.
Zároveň sme si pre vás nachystali pútavú diskusiu, kde rozoberieme tému dotácií, ako na ne a ako ich využiť čo najlepšie.
Počas prvého dňa bude pre vás nachystaný pitný režim, skvelá káva a občerstvenie.
Na druhý deň sa rozbehne kolotoč silných prednášok na silné témy.
O zážitkoch zo slovenských kuchýň, ale aj tej ktorú vedie, porozpráva šéfkuchár Martin Novák z hotelovej reštaurácie roka, Pálffy Restaurant. Pridá sa k nemu i šéfkuchár roka roka Lukáš Hesko z reštaurácie IRIN v Bratislave a šéfkuchár Daniel Tilinger z najlepšej slovenskej reštaurácie ECK.
Podľa akých parametrov vybrať víno do prevádzky? Aj o tom povie viac skúsený someliér Miroslav Balla zo Selaví.
Povieme si viac o tom, ako motivovať kľúčových zamestnancov s lektorkou Luciou Meškovou, o tom, ako vytvoriť skvelý prezentačný web s expertami Imrichom Kováľom a Katarínou Ďurčovou, povieme si ako na skvelé PR so Simonou Budinskou, či ako vytvoriť podnik, ktorý prežije - a možno aj nie s Viktorom Meszárosom, Marekom Beníkovským z Aurelica na Liptove.
Ako pracovať so študentami? Svoje skúseností prezradí Lukáš Špilák riaditeľ Šimák Zámok Pezinok.
Zahraničným hosťom bude top 13 CEO v Čechách a Profi HR Awards 2023, Simona Myslikovjanová. Odprezentuje tému "autentický leader".
Povieme si aj o tom, ako pracovať s bonitnou klientelou. S akými nezvyčajnými požiadavkami a nárokmi sa prevádzkovatelia stretávajú? Tému bude moderovať Tatiana Nevolná z OO CR Rezort Piešťany.
Dámske kruhy s podnikateľkami z gastra znovu oživí skvelá Michaela Králiková. Účasť nám prisľúbil aj Milan Markovič z agentúry Effectix a mnohí ďalší.
Čerešničkou na torte tohto programu bude Rastislav "Rasty" Kasár, ktorý prinesie svoj príbeh a cestu mladého človeka z Banskej Bystrice až do American Baru v hoteli Savoy v Londýne. Zároveň sa v minulom roku sa stal víťazom možno najkomplexnejšej baristickej súťaže Coffee Masters na londýnskom festivale kávy. Tento rok vyhral národný UK šampionát v kategórii Coffee in Good Spirits. Rastyho rozprávanie bude pokračovať Masterclassom v Hoteli Thermia Palace 5* na druhý deň 30.9.2023, v podvečerných hodinách.
Príďte na deň plný skvelej kávy, jedla, degustácii cukrárov, cateringu od Strednej Hotelovej Školy Ľudovíta Wintera. Nebude chýbať ani obľúbená tombola, plná skvelých cien od partnerov.
Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste. Odporúčame preto i svoje vlastné fľašky na vodu, či keepcupy.
Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.