Program Hlavný Stage:
9:00: Zahájenie podujatia
9:20 : Cesta za úspechom je plná kameňov. Ale dá sa po nej kráčať. Diskusia s oceňovanými slovenskými šéfkuchármi, Marekom Minaričom, Petrom Duranským, Pavlom Sekerkom. Diskusiu vedie Ján Chovanec, šéfredaktor Visit Chef.
10:00: Lokálne vína a unikátnosť terroir. Máme na to, aby sme boli medzi najlepšími. Ako na to, prezradí Luboš Bogár z vinárstva ViaJur.
10:30: Coffee Break hotela Thermia Palace v kooperácii s obsluhou študentov z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera.
11:00: Keď chceme Michelina, obsluha musí byť dokonalá. Ako to dosiahnuť aby bola aj spokojná? Diskusia s najlepším slovenským šéfkuchárom a spolumajiteľom reštaurácie ECK, Danielom Tilingerom, úspešnou gastro&hospitality trénerkou a oceňovanou TOP managerkou Simonou Myslikovjanovou z Čiech a Slavomirou Raškovič, majiteľkou a oceňovanou someliérkou z reštaurácie Gašperov Mlyn.
11:50: Unikátne projekty pre unikátne deti. Ako sa prevádzky snažia pomôcť školám. Prezentácia projektov od riaditeľov Hotela Hilton, projektu Next Chef od Collette a degustačnej večere Chateau Gbeľany.
12:30: OBED so spoločnosťou KEMA
13:15: Instagram vs Linkedin. Prečo potrebujeme k nášmu biznisu obe sociálne siete a ako nám vedia pomôcť?
14:00: Keď príroda hrá proti nám je načase sa venovať slovíčku "gastroturistika". Diskusia s päťhviezdičkovým Hotelom Thermia, päťhviezdičkovým Hotelom Lomnica a unikátnym boutique konceptom Doma u nás.
14:45: Coffee Break a luxusné francúzske dezerty od Rebarbory z Trnavy a slaný záhryz od Tržnice Nivy
15:00: Hostia a príbehy Andrey Poláčkovej. Zo Švajčiarska na Slovensko - Vytvoriť úspešný fine dining koncept sa dá aj na "konci sveta".
16:00: Exkluzívny hosť (ne)konferencia Gastrolove. Lucia Sandrin Breznayová, alias Madam Etiketa z Paríža, porozpráva o najväčších faux pas slovenských gastroprevádzok s návodom, ako sa im vyhnúť.
Vedecký Brloh - na rezervácie, maximálna kapacita je 20 osôb.
9:30 - 10:00 Revenue manažment s Katarínou Lukáčovou
10:00 - 10:40 Suroviny ešte nikdy neboli dôležitejšie. Povie vám biológ a influencer Peter Wetzler alias "Lokálžrawetz"
10:40 - 11:30 Prečo sa oplatí makať? Diskusia s riaditeľom Hotelovej Akadémie Ľubošom Blaškovičom, riaditeľom Šimák Zámok Pezinok, Lukášom Špilákom a s commis šéfkuchárov na Bocuse D'Or, Márkom Janákom.
13:50 - 14:15 Šťava do HoReCa s Ivetkou Hrabovskou z Gentlejam